Ga naar de inhoud

Reviews

Reviews

Een vriendin van mij tipte mij om eens contact op te nemen met Nuria over mijn
vermoeidheidsklachten. Het gesprek voelde eigenlijk al meteen als thuiskomen, lief mens en wat een
kennis heeft deze vrouw. Mijn lichaam had aardig wat tekorten, maar eerst de schildklier aanpakken.
Een schema en het slikken van supplementen en een kleine aanpassing in mijn voeding, zou moeten
helpen. In mijn hele leven eigenlijk nooit vitamines geslikt en heb me vaak laten prikken bij de
huisarts op mijn schildkier. Daar kwam eigenlijk nooit wat uit. Na 3 weken merkte ik gewoon al
verschil, veel meer energie, geen vermoeidheidsklachten meer, ik voelde me gewoon weer top fit.
Ondanks wat kleine aanpassingen ben ik heel blij met het resultaat en heel blij dat ik Nuria heb leren
kennen. Ik zal ook iedereen adviseren om bij bijzondere klachten eens contact op te nemen met
Nuria.

Marijke Hegen

Een vriendin van mij tipte mij om eens contact op te nemen met Nuria over mijn vermoeidheidsklachten. Het gesprek voelde eigenlijk al meteen als thuiskomen, lief mens en wat een kennis heeft deze vrouw. Mijn lichaam had aardig wat tekorten, maar eerst de schildklier aanpakken. Een schema en het slikken van supplementen en een kleine aanpassing in mijn voeding, zou moeten helpen. In mijn hele leven eigenlijk nooit vitamines geslikt en heb me vaak laten prikken bij de huisarts op mijn schildkier. Daar kwam eigenlijk nooit wat uit. Na 3 weken merkte ik gewoon al verschil, veel meer energie, geen vermoeidheidsklachten meer, ik voelde me gewoon weer top fit. Ondanks wat kleine aanpassingen ben ik heel blij met het resultaat en heel blij dat ik Nuria heb leren kennen. Ik zal ook iedereen adviseren om bij bijzondere klachten eens contact op te nemen met Nuria.

Arientje K

Ik ben onzettend ontzettend tevreden over Nuria. Ze heeft, na een aantal metingen, een voedingsschema voor mij (en samen met mij) opgesteld en mij de nodige supplementen geadviseerd. Dit omdat ik best wat tekorten en een verstoorde darmflora had. Dankzij haar beter inzicht gekregen in de werking van mijn lichaam en gezonde voeding, maar vooral wat gezonde voeding met mijn lichaam doet. Ik voel me topfit en eet (lekker) zeer bewust. Nuria denkt altijd in oplossingen en respecteert weloverwogen persoonlijke keuzes. Ze is zeer deskundig en ik heb veel vertrouwen in haar. Daarbij is ze ook nog eens een ontzettend lief persoon. Ik heb in haar mijn nieuwe huisarts gevonden.

Arientje K

Wat een Topper ben jij! Dmv gezonde voeding, combinatie met voedingssupplement, inzicht en jouw steun, meer dan 12 kg afgevallen, in 12 weken Super!👌middels deze aangepaste lifsyle voel ik mij Super fit. Volg nu Pilatus bij jouw elke week, is een uitdaging en ontzettend leuk! Zeker een aanrader. Daarom Nuria 5* Jij bent mijn Topper!    

FT Luun

Darmtherapie bij Nuria gehad, met ondersteuning van supplementen en andere voeding eten, ik voel me herboren, ontzettend bedankt Nuria.

Jootje Pruim

Beste Nuria (mama),

Ik wil je enorm bedanken dat je mij hebt geholpen om zoveel inzicht in voeding en mijn lichaam te krijgen. Dikke 5 sterren. Kusjes je liefste zoon (meest aantrekkelijke zoon) Elian.

Elian Postma

Als je wilt sporten is Pilates zeker een aanrader. Nuria begeleidt je op een professionele en prettige manier. Je komt terecht in een gezellige groep voor jong en oud.

Greetje Tappel

Super leuke lessen, en aardige lesgever☺️ ik ga er altijd met veel plezier erheen!

Kristina van der Woude

Super goed geholpen door Nuria om van mijn vermoeidheidsklachten af te komen. Na een bioresonantie zijn wij erachter gekomen dat ik koemelk en walnoot intolerantie heb en daardoor ik mijn lever overbelast heb en wat ongewenste bacteriën in mijn darmen heb. Door middel van een voedingsschema en wat supplementen die mijn lever en darmen zouden opschonen voelde ik mij na 2 maanden al energiek. Mijn huid en haar zagen er daarbij ook veel gezonder uit en mijn vermoeidheidsklachten gingen weg. Het is zeker de moeite waard om hierheen te gaan, want zij zoekt de oorzaak van de klacht. En op basis van dat schrijft zij een persoonlijke plan van aanpak. Om de 6 maanden ga ik er heen, puur om te kijken hoe mijn lichaam het doet van binnen. Ik vergelijk dit met een APK keuring. Die moet ook eens in de zoveel tijd gechecked worden.

Parwanah

Lieve Nuria, nadat ik gestopt was met mijn antidepressiva waren er behoorlijk wat dingen in mijn lichaam uit balans. Dankzij jou weet ik dat het niet aan mij lag, en samen werken we aan mijn herstel.. Ik voel me al zoveel beter dankzij jouw kundige advies en met jou als mijn gezondheidsmaatje.. komt alles goed.. Ik hoef het niet meer alleen te doen.. Bedankt voor alles.

Miranda Springer

Ik zat al lange tijd niet lekker in mijn vel, ik had overgewicht en waar ik nog het meeste last van had was mijn huid. Met regelmaat zat ik onder de eczeem op mijn romp en op mijn handen kreeg ik spontaan blaren en wondjes. Ik wilde iets met deze ellende gaan doen maar wist niet zo goed wat, tot ik Nuria ontmoette bij een sessie van de Mindfulness, Nuria was daar uitgenodigd om te vertellen over voeding en hoe ze mensen kan ondersteunen. En vooral ook om het belang van goede voeding in relatie met gezondheid uit te leggen. Ik heb toen het kaartje wat ik van Nuria heb gekregen goed bewaard en heb haar gebeld voor een afspraak. Ik ben hartelijk ontvangen en ontving van Nuria tips en een dieet om eerst mee te beginnen. Dit dieet werkte goed, echter ik bleef wel klachten met mijn huid houden. Hierdoor verviel ik ook wel weer een beetje in mijn oude eet en drinkgewoonten.

Nuria adviseerde mij toen om een 90 dagen voedingsschema van alleen groente en fruit te eten. Ik ben hiermee 2 januari gestart en heb mijn 90 dagen volbracht. Nuria was mijn steun en toeverlaat in deze periode, ze wist me te motiveren en vol te houden. Als ik een vraag had of het even moeilijk had na een appje van mijn kant ontving ik altijd direct antwoord terug. Ze maakte voor mij eetschema’s die ik kon volgen, adviseerde me bij de supplementen die ik het beste kon gaan nemen en ze is altijd oprecht geïnteresseerd in hoe het met mij gaat. Langzaamaan zag ik de resultaten van mijn veranderde levensstijl, mijn huid begon op te knappen, ik viel zienderogen af en ik begon te stralen. Mijn hoofd werd helderder, ik werd vrolijker en beter gestemd dan voorheen, ik kan me veel beter concentreren en ik voel me geweldig. Dankzij de steun van Nuria heb ik dit kunnen volhouden, het was soms best zwaar maar Nuria wist me telkens te motiveren om vol te houden.

Nuria, mijn dank is groot, ik wil nooit meer terug naar mijn vorige levensstijl. Dank zij jou heb ik het gered en ben een gelukkig mens.

Rita Maatje

Na jaren lang medicijnen te hebben geslikt voor een te hoge bloeddruk, heeft Nuria mijn voedingspatroon bekeken en advies gegeven hoe ik dit zou kunnen verbeteren.

Deze aanpassingen waren echt niet rigoureus of hadden impact op de kwaliteit van leven. Het reduceren van koffiegebruik of het snoepen van drop waren eenvoudig uitvoerbare voorbeelden hiervan. Binnen 2 maanden was de bloeddruk normaal en dat voortaan zonder medicijnen. Bijkomend voordeel was dat ook huiduitslag verdween. Door veel meer rauwe groente en fruit te eten waren ook de opgezette buiken verdwenen en kon je de klok gelijk zetten op de stoelgang.
Al met al een duidelijke verbetering van de gezondheid en een vergroot bewustzijn hoe je gezond kan leven. De ½ jaarlijkse check geeft je niet alleen inzicht waar je eventueel tekorten van hebt, maar geeft ook duidelijk een beeld hoe je gezondheid gericht beter is geworden door het gebruik van geadviseerde supplementen.

Nuria heeft mij het inzicht gegeven dat we veel zelf kunnen doen aan een goede gezondheid en dat we in deze haastige maatschappij nauwelijks nog kennis hebben van onze voeding in het algemeen.

Nuria ziet heel goed de samenhang tussen voeding, tekorten en de daaruit lichamelijke klachten die kunnen ontstaan. Ze kan daarbij maatwerk leveren voor iedereen.

Al met al ben ik blij dat ik Nuria heb leren kennen, ze is vakkundig, prettig in de omgang en neemt de tijd voor haar cliënten.

Anoniem

Van dagelijks eczeem klachten tot eczeem vrije leven.

Zolang ik mij kan heugen heb ik last van eczeem. Het eczeem bevond zich meestal op de elleboogplooi en later op mijn handen, mond, ogen, hals, hoofd en benen, dus bijna overal. De bijkomende jeuk dreef me tot wanhoop waarbij de ergste momenten s ’nachts waren waardoor ik mijn huid tot bloedens kon krabben. Soms kon ik mijn vingers niet bewegen van de pijn door de scheuren in de huid veroorzaakt door het krabben. In de beginfase was mijn hoop er overheen te groeien, maar helaas bleef het op mijn handen aanwezig na de puberteit met fasen waarbij het op mijn gehele lichaam kwam opzetten. Mijn werk waarbij ik dagelijks meerdere malen mijn handen moet wassen en ontsmetten was ook niet bevorderlijk voor de huid. Op dagelijkse basis mijn huid insmeren met hormoonzalf zag ik absoluut niet zitten. Het was moeilijk te accepteren om met mijn eczeem te leren leven of toch met hormoonzalf of pillen moet gaan werken ter behandeling en vermindering van de jeuk.
Nuria ken ik inmiddels al 22 jaar en we hebben een hechte vriendschap. We hebben veel met elkaar meegemaakt, hoogtepunten en diepe dalen. Elke fase in ons leven heeft ons meer naar elkaar toe gebracht. Daarom maakte het voor mij nog extra bijzonder dat ik samen met Nuria aan de slag kon gaan om eindelijk eczeem vrij te zijn.

Het intakegesprek was ondanks dat we elkaar kennen lang maar wel prettig en werd gevolgd door een meting. Na het bespreken van de meetresultaten was de conclusie dat er veel werk te verrichten was. Het plan met maatregelen was aanpasbaar voor punten die ik niet zag zitten. Nuria stelde vervolgens een plan samen. Nuria heeft veel vakinhoudelijke kennis en mede door haar deskundigheid wist ze precies hoe we het probleem konden gaan aanpakken. Mijn voedingspatroon moest zeker veranderen in de vorm van het verwijderen van specifieke levensmiddelen uit mijn huidige dieet. Het was mij uiteraard bekend dat bepaalde voeding invloed op mijn eczeem had door mijn ervaring met verergering na nuttigen van bepaalde producten. Het starten van het programma vond ik erg spannend, maar de geruststellende woorden “Het komt goed, heb vertrouwen in me” gaven me vertrouwen.

Inmiddels zijn we twee maanden verder waarbij ik kan stellen dat het zeker geen makkelijke maanden zijn geweest, maar het aan mijn programma houden wel is gelukt. Ik voel me fantastisch. Daarbij krijg ik veel positieve reacties uit mijn omgeving. Dit komt mede doordat mijn eczeem en de daarbij onlosmakelijke verbonden jeuk geheel verdwenen zijn. Geen jeuk meer, eindelijk!! Daarnaast ben ik als aangename bijkomstigheid het opgeblazen gevoel kwijt door het aangepaste voedingspatroon.

Lieve Nuria, via deze weg wil ik je bedanken voor je vriendschap en voor al je hulp en raad. Bedankt dat je me liet inzien dat het ook anders en dat je je ook echt goed kan voelen. Voor nog een lange en gezonde vriendschap samen.

Mirela

Nuria is zeer bekwaam, ze legt je zaken goed uit. Ze geeft je inzichten in je lichaam en hoe deze werkt waardoor je gezond(er) aan de slag kunt. Ik raad iedereen aan die klachten heeft, wil afvallen of een gezondere leefstijl wil om een afspraak te maken bij JE Healthmate. Wat ik ook heel prettig vind is dat ze altijd antwoordt geeft op al mijn vragen, niks is te veel. Echt een steun.

Lisette Roosken

Van een kwakkelende gezondheid naar een leven zonder pijntjes!

Voordat ik bij Nuria terecht kwam liet mijn gezondheid mij veel te vaak in de steek. Ondanks dat ik 24 jaar ben was mijn conditie niet goed, had ik ontsteking na ontsteking en wekenlang last van vreselijke hoofdpijnen in de nacht. Daarbij werd de diagnose Hypnic Headache gesteld, heftige medicatie erin en de kous was afgedaan want een oorzaak voor de slaaphoofdpijn was er niet. Ik begon me ondanks de medicatie nog slechter te voelen en sliep weinig door de vele nachtelijke hoofdpijnen. Mijn normale leven, zoals ik die kende, stond op zijn kop. Mijn werk kon ik niet meer uitvoeren, vrienden en familie zag ik nauwelijks en leefde van dag tot dag.

Via een goede kennis van mij, die ik uit de grond van m’n hart wil bedanken daarvoor, ben ik bij Nuria Postma terecht gekomen. Na een telefonisch intakegesprek en het invullen van een uitgebreide vragenlijst had ik enige tijd geleden mijn eerste afspraak bij Nuria. Mijn lijf werd onderzocht en niets liet ze aan het toeval over. Een dikke anderhalf uur later stond ik buiten met de conclusie: er was van alles in mijn lichaam aan de hand. Gelukkig niets onoverkoombaar maar wel mogelijke oorzaken van mijn klachten. Mijn lever was zichzelf aan het vergiftigen, wat ook te verwachten was na alle antibiotica en medicijnen voor de hoofdpijnen. Ook mijn darmen hadden een flinke klap gehad door mijn reeds vastgestelde glutenallergie.

Een dieet volgde, waarbij ik mijn lever en darmen moest ontzien en reinigen. De eerste dagen voelde ik me slechter, want blijkbaar nam ik onbewust veel slechte ingrediënten tot mij. Het dieet werd steeds meer eigen en ik begon me langzaamaan ook beter te voelen. De vermoeidheid werd minder, ik begon meer te wandelen en zelfs een keertje sporten zat er weer in!

Inmiddels ben ik 2 maanden verder, werken doe ik weer fulltime en als klapper op de vuurpijl is mijn hoofdpijn over! Medicijnen slik ik al enige tijd niet meer en sindsdien geen onderbroken nachten meer gehad door hoofdpijnaanvallen. Wat ik hiervan geleerd heb is dat de geneeskunde niet altijd de juiste oorzaak kan achterhalen omdat er te weinig onderzoeken zijn, laat dit je vooral niet tegenhouden! Probeer hulp te zoeken in de alternatieve geneeskunde maar informeer je wel goed zodat je ook de juiste hulp kan krijgen.

Ik wil Nuria onwijs bedanken voor haar hulp! Door haar ben ik weer elke dag actief, geniet ik weer van m’n werk en het leven maar vooral van de nachten die ik heerlijk door kan slapen! Mocht je jezelf in mijn verhaal herkennen of andere gezondheidsklachten ervaren? Neem dan vooral contact met Nuria op!

Lian Vogelzang

Ik heb spanningen in mijn lichaam die mij een onrustig gevoel geven. Waar komen die spanningen nou vandaan? De fysio helpt ook niet echt .. Het concept kijken naar de oorzaak en vanuit daar kijken wat het probleem is in mijn lichaam leek mij een goed idee en daar heb ik JE Healthmate benaderd.

Via een meting is uitgekomen dat ik niet voldoende en goed ademhaal, waardoor ik spanningen veroorzaak voornamelijk in mijn onderrug. Verder kwam ik heel veel vitaminen en mineralen tekort in mijn lichaam die ik alleen het beste kon aanvullen met de capsules van 3 care. Die neem ik nu al een tijdje in en voel de spanning minder in mijn lichaam en voornamelijk weg in mijn onderrug.

Door de aanvulling van 3Care voel ik me fitter en gezonder. Verder eet ik gezond en beweeg ik voldoende. Dankjewel JE Healthmate. Ik zou zeker mijn vrienden, familie en kennissen doorverwijzen naar jou!

Mumtaz Omarzai

Ik heb vermoeidheidsklachten gehad na een meting te hebben gedaan bij JE Healthmate kwam ik erachter dat ik koemelk moeizaam verteer in mijn darmen en candida schimmels heb in mijn darmen. Dit kostte mij lichaam heel veel energie om alle ongewenste producten af te breken, waardoor ik dus heel erg vermoeid was.

Op advies van JE Healthmate heb ik gluten, suiker, lactose en ei laten staan om ervoor te zorgen dat mijn lichaam gaat reinigen. Dit was in de eerste week moeilijk, omdat ik mijn eetpatroon moest veranderen en dat betekende voor mij dus geen broodje hagelslag meer bij ontbijt en voor slapen gaan. Na een ongeveer 2 weken voelde ik me wat energieker en vrolijker. ik heb mijn tekorten aangevuld en de dieet ongeveer 3/4 maanden aangehouden. Het gaat nu heel goed met me. Heb een goeie weerstand opgebouwd, mijn vermoeidheidsklachten zijn weg en voel me fysiek en mentaal fit.

JE Healthmate is echt een aanrader !! want zij kijkt wat bij jou als persoon past om goed te kunnen blijven functioneren in het dagelijkse leven. Ik blijf me om de paar maanden weer opnieuw meten om mijn gezondheid op pijl te houden.

Dina

Ik heb bij een informatie avond een body analyzer gedaan. Daar scoorde ik gemiddeld op, prima. Bij de Bodyscan bleek ik diverse tekorten te hebben. Op advies van Nurye heb ik gekozen voor de 3 care cell protection multivitamine en vetzuren. Bevallen heel goed! Ik ben heel fijn geholpen door Nurye. Ze weet waar ze over praat, een wandelende voedingsencyclopedie! Bedankt!

Annemiek Gerdes

JE Healthmate is een echte aanrader. Met behulp van metingen vond ze een aantal zaken die mij volkomen onbekend waren, zoals het feit dat ik als niet-roker nog steeds tabak in mijn lichaam had, terwijl ik al in 1982 was gestopt met roken. Mijn vrouw en ik hebben op haar advies gekozen voor een keto-aanpak, met onvoorstelbare resultaten. Mijn gewicht kelderde binnen 2 maanden met 8 kilo en dankzij de door haar verstrekte supplementen bleef ik mij tijdens deze periode uitstekend voelen. De tabak is volledig uit mijn lichaam. Ik ben er een nieuw mens door geworden. Inmiddels heb ik al diverse mensen doorverwezen naar JE Healthmate die wisselende lichamelijke klachten hadden. Haar aanpak is zorgvuldig en uitgebalanceerd. Geen mens is hetzelfde en daarom is de individuele benadering van JE Healthmate ook zo belangrijk. Ik geloof stellig in deze aanpak.

Ben van Rijn

Vandaag geweest, zeer goede ervaring! Alles wordt goed uitgelegd. Per individu wordt gekeken wat het beste is.

Milou Boertien

JE Healthmate raad ik aan, omdat ze je echt kan helpen met elk lichaamsprobleem. Ik zelf train nu momenteel voor de marathon en vindt het erg lastig wat je doen moet gaan eten. JE Healthmate heeft mij nu al erg geholpen en daar ben ik super blij mee. Ik ben zo enthousiast en advies het aan iedereen.

Margriet Brands

Vandaag geweest. Het was erg interessant. Alles werd goed uitgelegd (het hoe en waarom).

Renate Hoogeveen

Kundig en betrouwbaar. Ik was niet in staat om te sporten, had veel klachten en was vaak moe. Na de meting bleek dat ik tekorten had aan voedingsstoffen en advies gehad hoe mijn leefstijl te verbeteren. Ik kan weer sporten en voel me energieker.

Anoniem

Ik ben bij Nuria gekomen ivm mijn gezondheidstoestand. Door een spier- en auto-immuunziekte kan ik minder bewegen en had ik fors overgewicht gekregen. Het belangrijkste voor mij was weer grip op mijn gezondheid te krijgen en daarbij ook afvallen. Nuria maakte voor mij alles inzichtelijk, alles in samenspraak en gericht op de persoon. Ze is bevlogen, deskundig, begripvol, veelzijdig en bovendien ook lief!

Ik heb veel van haar geleerd en inmiddels 13 kg afgevallen. Mijn doel is nog niet helemaal behaald maar daar heb ik met Nuria alle vertrouwen in. Wel voel ik me fitter en lichter. Ik raad iedereen die gezondheidsklachten heeft of wil afvallen om een afspraak met Nuria te maken.

Marianne Klement