Ga naar de inhoud

Over mij

Ontmoet Nuria Postma: je gids naar gezondheid en welzijn in Emmen en Hebelermeer (DE).

Heb je je ooit afgevraagd hoe voeding, osteopathie, Ayurveda en natuurgeneeskundige therapie kunnen samenkomen om jouw leven te veranderen? 

Mijn naam is Nuria Postma, en na jarenlang mijn eigen gezondheidsproblemen te hebben overwonnen, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen.

Ik had jarenlang te kampen met de symptomen van Hashimoto, een auto-immuunziekte die mijn leven overnam. In de reguliere zorg kreeg ik synthetische medicatie, maar dat bracht geen echte verlichting. Toen ben ik op zoek gegaan naar alternatieve benaderingen. Wat als voeding het antwoord was? Dit leidde tot mijn eigen ontdekkingsreis, waarin ik voeding en supplementen gebruikte om mijn schildklier weer in balans te brengen.

Nu, met een gezonde schildklier en een diepgewortelde kennis van voeding, heb ik mijn roeping gevonden in het begeleiden van anderen op hun weg naar welzijn. 

Mijn motto is: De juiste voeding is helend! Dat heb ik mogen ervaren en ik gun iedereen die ervaring.

Ik heb geleerd dat een gezond lichaam ook een gezonde geest vereist. Daarom bied ik naast natuurgeneeskunde en Ayurveda ook beweging en coaching aan. Als pilates-instructeur help ik mensen hun fysieke gezondheid te verbeteren, terwijl ik met mijn opleiding tot osteopaat dieper inga op de menselijke anatomie.

Daarnaast omarm ik Ayurveda als een holistische benadering van gezondheid, en ben ik opgeleid tot burnout coach om te helpen bij het herstel van een positieve mindset. Ik ben in 2023 gecertificeerd als Heilpraktikerin in Duitsland.

Mijn missie is om jou te helpen gezond te blijven en, als je al klachten hebt, de oorzaak te vinden en te behandelen met passende natuurlijke therapieën. Mijn praktijk is uitgebreid in Duitsland, en ik blijf me voortdurend bijscholen om jou de best mogelijke zorg te bieden.

Mijn opleidingen en certificeringen:

– Klinische chemische (medische) analist
– Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (Bachelor)
– Orthomoleculaire voedingsadviseur
– Medische basis kennis
– 3Care specialist
– Darmtherapie
– Pilates instructeur
– Ayurvedische therapie (Bachelor)
– Heilpraktiker in Duitsland
– Iriscopie
– Dorntherapie en Breuss massage
– Burnout Coach (Bachelor)
– Osteopathie (loopt nog, 2021 begonnen)
– Basis EAV
– Jaarlijkse bijscholingen op verschillende natuurgeneeskunde

Samen kunnen we de kracht van voeding, osteopathie, Ayurveda en natuurgeneeskunde benutten om jouw leven te transformeren.”

Nuria Postma